Mord og mysterier i Mosseskogen – 6. mars kl. 19.00 – 21.00

Tradisjonen tro blir det også i år kriminelt god stemning på Skihytta når det arrangeres krimkveld. Vi får besøk av Håkan Nesser, en av Sveriges store fortellere, som også har en stor tilhengerskare i Norge. Han kommer med en ny bok i år. Jørgen Jæger kommer også, og er er for tiden aktuell med romanen Guden. Karen Dionne, forfatteren av Myrkongens datter, kommer hele veien fra USA for å snakke med bibliotekets bokbadere denne kvelden.

Alle samtaler med en av bibliotekets ansatte—dette blir en spennende kveld. Skihytta selger mat og drikke og det blir muligheter for salg/signering av bøker.

Arrangementet er et samarbeid mellom Skihytta, Norli Moss, Moss Avis og Moss bibliotek. Kjøp billetter på Ticketco.no