Fredag 25. oktober kl. 18.00. Høsten 2019 blir innholdsrik for Stavanger-forfatteren Tore Renberg. I slutten av august foreligger hans nye roman, «Ingen tid å miste», en bok vi vet mange venter på i spenning.

I den anledning legger Renberg ut på en ny runde med den særegne forestillingen «En kveld med Tore Renberg». Han har tidligere turnert land og strand med denne blandingen av litteratur, standup, teater og musikk, og nå er vår tids mest leste Rogalending klar igjen.

Han vil lese fra den nye boken, han vil hente fram gamle schlägers fra forfatterskapet, han vil overraske med utfall og innfall, og han vil synge både gamle og nye låter fra sin solokarriere. Med seg på veien har han sin faste makker, gitaristen Alexander Flotve.

De som har sett Renbergs forestilling vet at de har noe ganske forbløffende i vente. De som ikke har sett det, bør komme seg av gårde og vi gleder oss til en innholdsrik fredagskveld på Moss bibliotek. Inkludert i billettprisen er en nydelig tapastallerken og godt drikke kan kjøpes!

Billetter kjøpes på ticketco.no til kr 350,-. Dørene åpner kl. 17.30, maten serveres kl. 18.00, Renberg går på scenen kl. 19.00.

Dette arrangementet er støttet av Moss biblioteks venner!

Del med venner og kjente!
    Translate »