Savner du Mossebibliotekene? Fortvil ikke!

Bibliotekets digitale tjenester er bare et tastetrykk unna, og gir deg tilgang til både e-bøker, aviser og film.
Med et nasjonalt lånekort får du tilgang til en rekke tilbud. Bruk karantenetiden til å tilegne deg ny kunnskap!

Bookbites: Massevis av bøker for både barn og voksne rett til ditt nettbrett. Last ned fra Appstore eller Google apps og logg inn med lånernummer og passord.

Overdrive: Lån ebøker og elydbøker på engelsk! Har du et nettbrett eller smarttelefon? Da kan du få tilgang til engelsk litteratur via appen Libby.

• Libby er den nye appen for å laste ned og lese e-bøker, e-lydbøker og magasiner fra OverDrive
  • Libby er enkel å bruke, også for deg som er nybegynner
  • Last ned appen fra App Store og Google Play (for smarttelefoner og nettbrett)
  • Trenger du hjelp? Se mer informasjon om Libby på Libbys hjelpesenter

Pressreader: Tilgang til over 7000 aviser og magasiner på mer enn 60 språk. Last ned appen, opprett konto og logg deg på vårt gjestenett. Du får nå 60 dagers tilgang.
FilmBib.no: Stort utvalg av nye norske kort- og dokumentarfilmer. Logg inn med ditt nasjonale lånekort.

Idunn.no. Gratis tilgang til publikasjoner fra Universitetsforlaget og over 60 norske fagtidsskrifter.

Dersom du ikke allerede har et lånekort kan du skaffe dette ved å registrere deg via Nasjonalbiblioteket: https://nb.bib.no/cgi-bin/m2