Vårt servicetilbud

mollebyen
Velkommen til Moss bibliotek!

Vi holder til i Sentralt Pakkhus i Møllebyen sammen med SF kino og Moss by- industri museum.


Wi-fi og datamaskiner

Vi har gratis Wifi i hele biblioteket. Nettet heter Moss kommune-gjest og etter tilkobling får man opp en påloggingsside der man skriver inn mobilnummer og får tilsendt en pinkode på SMS. Dersom ikke påloggingssiden dukker opp av seg selv, så åpne nettleseren og søk på f. eks. vg.no – så vil påloggingssiden dukke opp. Påloggingen varer i 24 timer. Vi har også ca 10 faste pc’er som du kan bruke i biblioteket. Du logger deg på med ditt lånekortnummer og din pinkode. Vi har egne datastasjoner for de under 15 år i barneavdelingen i 2. etasje.


Utskrift, kopi og scanning

Utskrifter og kopier koster kr 3,- for A4 s/h og kr 6 A4 farge – kr 6,- for A3 s/h og kr 12 for A3 farge. Du kan kjøpe kopikort og få rabatt, eller betale for enkeltkopier. Scanning koster kr 20,-.


Advokatvakten

I samarbeid med Den Norske Advokatforening tilbyr vi gratis juridisk veiledning på torsdager utenom feriene. Du henter kølapp i underetasjen  kl. 16.30.

Grupperom og lesesaler
Vi har lesesal og grupperom tilgjengelig. Det er mulig å reservere plass på grupperommene på forhånd. Lesesalen er tilgjengelig fra kl. 07.00 når man underskriver avtale om Meråpent bibliotek.

Rett kopi-stempel
Du kan få verifisert dine vitnemål og andre papirer med rett kopi-stempel hos oss. Tjenesten er gratis.

Tjenester for skoler
Moss bibliotek betjener alle grunnskolene i Moss kommune. Ønsker du som er lærer å bestille bøker til bruk i skolen? Ta kontakt med barneavdelingen, tlf 48997609 eller epost: avdbarn@moss.folkebibl.no. Vi tar også imot klassebesøk hos oss. Ta kontakt for å avtale tid. For bestilling av hele klassesett ta kontakt med fylkesbiblioteket på Østfold kulturutvikling.

Del med venner og kjente!
    Translate »