Vårt servicetilbud

mollebyen
Velkommen til Moss bibliotek!

Vi holder til i Sentralt Pakkhus i Møllebyen sammen med SF kino og Moss by- industri museum.

OBS! Pga koronarestriksjoner er det for tiden ikke mulig å ta utskrifter, scanne eller kopiere
på Moss- eller Rygge bibliotek.

Wi-fi og datamaskiner
Vi har gratis Wifi i hele biblioteket. Nettet heter Moss kommune-gjest og etter tilkobling får man opp en påloggingsside der man skriver inn mobilnummer og får tilsendt en pinkode på SMS. Dersom ikke påloggingssiden dukker opp av seg selv, så åpne nettleseren og søk på f. eks. vg.no – så vil påloggingssiden dukke opp. Påloggingen varer i 24 timer. Vi har også ca 10 faste pc’er som du kan bruke i biblioteket. Du logger deg på med ditt lånekortnummer og din pinkode. Vi har egne datastasjoner for de under 15 år i barneavdelingen i 2. etasje.


Utskrift, kopi og scanning

Utskrifter og kopier koster kr 3,- for A4 s/h og kr 6 A4 farge – kr 6,- for A3 s/h og kr 12 for A3 farge. Du kan kjøpe kopichip for kr 30,- eller betale for enkeltkopier. Scanning er gratis men man må kjøpe chip for kr 30,-.


Advokatvakten

I samarbeid med Den Norske Advokatforening tilbyr vi gratis juridisk veiledning på torsdager utenom feriene. Advokatvakten er fra 16.30, og tar imot personer fortløpende. Det lønner seg å være tidlig ute for å trekke kølapp.

Grupperom og lesesaler
Vi har lesesal og grupperom tilgjengelig. Det er mulig å reservere plass på grupperommene på forhånd. Lesesalen er tilgjengelig fra kl. 07.00 når man underskriver avtale om Meråpent bibliotek.

Rett kopi-stempel

Hos oss får du verifisert kopien du tar av dine vitnemål og andre papirer med rett kopi-stempel.

Mossebibliotekene kan kun bekrefte «rett kopi» av andre dokumenter når:

  • det ikke er tvil om at originalen er ekte
  • dokumentet er original, ikke kopi
  • kopi er utført på biblioteket

«Rett kopi» er en bekreftelse på at kopien er identisk med det originale dokumentet. Dette er ingen bekreftelse på at dokumentet i seg selv er «ekte»

Tjenester for skoler
Moss bibliotek betjener alle grunnskolene i Moss kommune. Ønsker du som er lærer å bestille bøker til bruk i skolen? Ta kontakt med barneavdelingen, tlf 48997609 eller epost: avdbarn@moss.folkebibl.no. Vi tar også imot klassebesøk hos oss. Ta kontakt for å avtale tid. For bestilling av hele klassesett ta kontakt med fylkesbiblioteket på Østfold kulturutvikling.

Del med venner og kjente!
    Translate »