Vårt servicetilbud

mollebyen
Velkommen til Moss bibliotek!

Vi holder til i Sentralt Pakkhus i Møllebyen sammen med SF kino og Moss by- industri museum.


Wi-fi og datamaskiner

Vi har gratis Wifi i hele biblioteket. Nettet heter MossBibl_G_WPA-PASSWD_12345678 og passordet er 12345678. Start nettleseren og bekreft innloggingen med ditt lånenummer og pin-kode.
Vi har også ca 10 faste pc’er som du kan bruke i biblioteket. Du logger deg på med ditt lånekortnummer og din pinkode. Vi har egne datastasjoner for de under 15 år i barneavdelingen i 2. etasje.


Utskrift, kopi og scanning

Utskrifter og kopier koster kr 3,- for A4 s/h og kr 5 A4 farge – kr 6,- for A3 s/h og kr 12 for A3 farge. Du kan kjøpe kopikort og få rabatt, eller betale for enkeltkopier. Scanning koster kr 20,-.


Advokatvakten

I samarbeid med Den Norske Advokatforening tilbyr vi gratis juridisk veiledning på torsdager utenom feriene. Du henter kølapp i underetasjen fra kl. 16.30.

 

Grupperom og lesesaler
Vi har lesesal og grupperom tilgjengelig. Det er mulig å reservere plass på grupperommene på forhånd. Lesesalen er tilgjengelig fra kl. 07.00 når man underskriver avtale om meråpent bibliotek.

 

Rett kopi-stempel
Du kan få verifisert dine vitnemål og andre papirer med rett kopi-stempel hos oss. Tjenesten er gratis.

 

Tjenester for skoler
Moss bibliotek betjener alle grunnskolene i Moss kommune. Ønsker du som er lærer å bestille bøker til bruk i skolen? Ta kontakt med barneavdelingen, tlf 69 24 83 46 eller epost: avdbarn@moss.folkebibl.no. Vi tar også imot klassebesøk hos oss. Ta kontakt med Kristin Novang Pedersen (kristin.novang.pedersen@moss.kommune.no) for å avtale tid. For bestilling av hele klassesett ta kontakt med fylkesbiblioteket på Østfold kulturutvikling.

 

 

Del med venner og kjente!
    Translate »