5. trinn besøker bibliotekene gjennom Den Kulturelle Skolesekken!

av Tor Magnus Jonassen
04.05.21
Har du opplevd å komme til stengt trapp opp til barneavdelingen i Moss en av de siste formiddagene? Det beklager vi, men samtidig skjer det noe veldig hyggelig der oppe på formiddagen.

Hver tirsdag, onsdag og torsdag, fra kl. 10 til 13, fram til slutten av mai kommer nemlig alle 5. trinns-elevene i kommunen vår på besøk gjennom Den Kulturelle Skolesekken. På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke slippe andre lånere opp mens elevene er på besøk. Tema for besøket er «Leseglede» og Marthe, Torunn og Håkon presenterer nye, fine bøker som passer for aldersgruppa. I år har vi et ekstra fokus på tegneserieromaner, som er i vinden som aldri før. I slutten av mai stikker vi til Rygge bibliotek og holder samme opplegg for elevene som sokner dit. Er du nysgjerrig på hvilke bøker vi anbefaler? Ta en titt da vel!