Om dette arrangementet

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe

Markens grøde ved Marthe Norderhaug - Åpning av frøbiblioteket

OBS! Frøbiblioteket åpner kl. 18.00 - Biblioteket er åpent! Velkommen til foredrag av Marthe Norderhaug om boken "Markens Grøde" kl.19.00.

Velkommen til foredrag av Marthe Norderhaug om boka « Markens grøde – Lær å dyrke og lage mat av grønnsaker og urter fra egen hage", som hun nylig har utgitt sammen med søsteren, Ida Norderhaug.
Har du lyst til å lære og dyrke dine egne grønnsaker? Da er dette arrangementet for deg. Lær alt du trenger å vite for å lykkes med dyrking av grønnsaker. I foredraget får du smarte tips og en lettfattelig og oversiktlig innføring i økologisk dyrking. Foredraget passer både for nybegynnere og erfarne dyrkere – enten du har hage eller drømmer om det, er medlem av andelslandbruk eller bare ønsker å spise mer av norske grønnsaker.

Marthe er utdannet økoagronom og driver @Husmannshagan. Siden 2018 har hun dyrket og solgt grønnsaker og jordbær til både privatkunder og restauranter. Marthe har nylig lansert egen nettbutikk, www.husmannshagan.no, der hun selger egendyrkede tomatfrø. Hun vil ta med utvalgte sorter og dele med frøbiblioteket.

Mossebibliotekenes frøbibliotek åpner igjen denne kvelden og er tilgjengelig fra kl. 18.00. Noe frø har vi kjøpt, noe har vi fått fra dere allerede, men vi ønsker oss mer. Dersom du har noe å avse fra din egen avling fra i fjor, tar vi med glede imot.

Vi pakker og pakker, små poser med frø av både blomster og grønnsaker, som skal være lette å dyrke og gjerne også være gode for både mennesker, humler og bier.

Gratis inngang - Velkommen!