Sara Paborn -Tistelhonning

av Anne Mette Hansen
18.06.21
Forfatteren er svensk og født i 1972. Hun har tidligere gitt ut “Blybryllup” fra 2018. Den handler om en dame som forgifter mannen sin, med bly.

Tistelhonning er en lett og fin roman om Ebba, som har vært en suksessrik samlivscoach og forfatter. Hun har skrevet flere bøker om hvordan, man holder et forhold gående og har i tillegg hatt et liveprogram som het "Hold ut". På tross av dette er hun utro og reiser fra et godt ekteskap, og innleder et forhold til den tidligere popartisten, Erik Erkils. Nå har hun mistet alt. Hun er skilt, blakk og uten jobb.

Men så får hun tilbud fra et magasin hvor hun tidligere har jobbet. De lurer på om hun kan skrive en artikkel kalt "hemmeligheten bak et langt ekteskap". Hun trenger en person hun kan intervjue og finner en gammel dame som har opplevd akkurat det hun er på jakt etter, nemlig den evige kjærligheten. Damen bor nå på et gamlehjem og Ebba drar for å besøke henne. Men det viser seg etter hvert at det ikke er mannen sin damen vil snakke om, det ungdomskjæresten, som hun rømte med da hun var 17 år.

En morsom og søt bok for solrike dager i hagen og på stranda.

Relaterte materialer