Sommerles 2020 – Premieutdeling og kodeord

Bli med på årets Sommerles! Sommerles er en digital lesekampanje for barn i 1.-7. klasse (også de som skal begynne i 1. og 8. klasse til høsten) som varer fra 1. juni til 31. august.

På nettsiden Sommerles.no samler dere XP/poeng for hver leste side, svarer på oppgaver, ser hva venner leser og tjener opp digitale trofeer. Underveis gjør dere dere fortjent til kule premier som dere henter på biblioteket. Dere kan også følge en spesialskrevet, spennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.

Premieutdeling

Barna kan hente premier på bibliotekene når de har kommet til level 10, 20 og 30. I år kan de velge mellom armbånd, viskelær og brette-spå (man får et ark som man bretter selv). Man kan komme og hente premie i skranken i bibliotekenes åpningstider. Vi ønsker også gjerne at dere bestemmer dere på forhånd for hvilken premie dere vil hente.

Kodeord

Under finner du kodeordene til Sommerles-fortellingen. Det kommer nytt kodeord hver mandag.

Kapittel 1: Abaloneskjell
Kapittel 2: Korallrev