Sommerles er en digital lesekampanje for barn i 1.-7. klasse (også de som skal begynne i 1. og 8. klasse til høsten) som varer fra 1. juni til 31. august. På nettsiden Sommerles.no samler dere XP/poeng for hver leste side, svarer på oppgaver, ser hva venner leser og tjener opp digitale trofeer. Underveis gjør dere dere fortjent til kule premier som dere henter på biblioteket. Dere kan også følge en spesialskrevet, spennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. 

Sommerles er for alle, både superlesere, gode lesere, middels gode lesere og også de som trenger litt hjelp, eller bare er i ferd med å lære seg å lese! Dere bestemmer også selv hvor mange bøker dere vil lese, og hva dere vil lese. Hvis dere har vært med tidligere, kan dere bruke profilen dere allerede har der.

Les mer og følg nedtellingen på Sommerles.no. Sommerles er Norges kuleste lesekampanje og vi håper du vil bli med!

Del med venner og kjente!
    Translate »